Vårig sparris sallad

Publicerad 2024-04-29
Uppdaterad 2024-04-29
0
När jag bara blandade ihop saker som jag tyckte var goda och skapade kanske vårens godaste råa sparrissallad, då kände jag mig som ett geni. Så god att jag inte hann ta en bild på receptet
Ingredienser 9
Svårighet: Lätt
15 min

Ingredienser

2 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Skär bort några centimeter från sparrisen, skiva tunt med en mandolin till 2 mm eller med en potatisskalare.

  2. 2

    Gör detsamma med rättikan, skala bara bort det yttersta och släng.

  3. 3

    Se över så att du får lika mycket sparris som rättika.

  4. 4

    Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de blir gyllene. Finhacka myntan och zesta citronen.

  5. 5

    Blanda ihop samtliga ingredienser förutom att du strör över lite valfritt salt och smula över osten över salladen. Smaka av och servera!

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar