LCHF Panpizza - Nötfritt,Proteinrik

Publicerad 2023-01-31
Uppdaterad 2023-05-10
3
Enkel, proteinrik och Nötfri Panpizza! Supergod och ganska enkelt att göra, perfekt svinn middag att använda upp äggvitorna som blev över ifrån bearnaisesåsen ? och som annars hade slängts. Toppa med det du har hemma gott både med tomatsås på eller med färskost + pesto (bianco style). Botten görs på endast 6 ingredienser som alla finns i matbutiken!
Ingredienser 12
Svårighet: Lätt
35 min

Ingredienser

2 Portioner

Toppning Förslag

Pizzabotten

Gör så här

  1. 1

    Blanda alla torra ingredienser i en bunke.

  2. 2

    Blanda äggvitan, färskosten och osten i en annan bunke och vispa ner de torra ingredienserna till en tjock smet.

  3. 3

    Sätt ugnen på 210 grader, över- och undervärme.

  4. 4

    Bred ut smeten på en bakplåtsklädd plåt, cirka 3 mm tjock.

  5. 5

    Förgrädda pizzan i 10 minuter.

  6. 6

    Ta ut pizzabotten från ugnen och dra loss bakplåtspappret, vänd den upp och ner. Bred på valfri sås, tillsätt ost och valfri topping.

  7. 7

    Grädda på varmluft vid cirka 225 grader i ungefär 10-15 minuter eller tills pizzan har fått en fin färg.

Kommentarer (1)

Skriv en kommentar

5 out of 5 stars

Såå gott!