Dansk Ramslökremoulad #1

Publicerad 2024-04-30
Uppdaterad 2024-04-30
0
Dansk Ramslökremoulad, en remoladsås med färsk ramslök i, den självklara såsen till panerad fisk som nu aderas en härlig ton av vitlök I! Kan göras på flera sätt som att istället smaksätta majonäsen med ramslöks olja
Ingredienser 13
Svårighet: Lätt
10 min

Ingredienser

4 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Hacka gräslöken, schalottenlöken, ramslöken, saltgurkan och kaprisen fint.

  2. 2

    Blanda ihop smetana med majonnäs. Rör ner de hackade grönsakerna och tillsätt resterande ingredienser.

  3. 3

    Smaka av med salt och peppar.

  4. 4

    Den blir godare om den får dra lite, men man kan även äta den direkt. Såsen håller sig några dagar i kylskåpet, så det går bra att förbereda den i förväg om man önskar.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar