Vihreän pippurin ja persiljan kastike
Gör så här
-
1
Hienonna salottisipuli. Murskaa vihreä pippuri morttelilla ja kuullota sitten sipulin kanssa voissa (noin 1 rkl) noin 2 minuuttia.
-
2
Lisää kaikki ainekset ja anna poreilla miedolla lämmöllä noin 30–35 minuuttia.
-
3
Vatkaa tai sekoita kastiketta tasaisin välein, jotta se ei pala pohjaan.
Valmistusohje
Kommentarer (0)
Vad tyckte du om receptet?
Vanliga frågor om Vihreän pippurin ja persiljan kastike
Hur lång tid tar det att laga Vihreän pippurin ja persiljan kastike?
Det tar totalt 35 minuter att laga Vihreän pippurin ja persiljan kastike. Förberedelserna tar cirka 11 minuter och tillagningen tar ungefär 25 minuter.
Hur många portioner ger receptet Vihreän pippurin ja persiljan kastike?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Vihreän pippurin ja persiljan kastike glutenfritt?
Vihreän pippurin ja persiljan kastike verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Vihreän pippurin ja persiljan kastike?
De huvudsakliga ingredienserna i Vihreän pippurin ja persiljan kastike är: Crème fraîche, kuohukerma, vasikka-/nautafond, soijakastike, salottisipuli. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Vihreän pippurin ja persiljan kastike?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Vihreän pippurin ja persiljan kastike håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Vihreän pippurin ja persiljan kastike?
Vihreän pippurin ja persiljan kastike är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.