LCHF Sushiris
Gör så här
-
1
Lägg nötterna i blöt över natten, eller åtminstone ett par timmar, cirka 2-3 timmar.
-
2
Häll av vattnet och mixa nötterna i en matberedare med monterad kniv tills nötterna är grovt hackade.
-
3
Riv blomkålen på rivjärnets grövsta sida.
-
4
Låt vattnet koka upp i en medelstor kastrull och tillsätt blomkålen när vattnet kokar. Låt koka i cirka 1,5 minuter.
-
5
Häll av vattnet och låt blomkålen ånga av ordentligt och svalna. Ett tips är att ställa den i kylen eller frysen för att den ska svalna snabbare.
-
6
Blanda den avsvalnade blomkålen med de hackade nötterna. Tillsätt sedan olivolja och majonnäs samt smaksätt med risvinäger och lite salt.
Nötterna som ska blötläggas
Blomkålen
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om LCHF Sushiris
Hur lång tid tar det att laga LCHF Sushiris?
Det tar totalt 200 minuter att laga LCHF Sushiris. Förberedelserna tar cirka 60 minuter och tillagningen tar ungefär 140 minuter.
Hur många portioner ger receptet LCHF Sushiris?
Detta recept ger 7 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är LCHF Sushiris glutenfritt?
LCHF Sushiris verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till LCHF Sushiris?
De huvudsakliga ingredienserna i LCHF Sushiris är: Mandlar , Paranötter, Riven blomkål, Majonnäs , Olivolja. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa LCHF Sushiris?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. LCHF Sushiris håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller LCHF Sushiris?
LCHF Sushiris är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.