Aioli med basilika och mynta

Publicerad 2022-07-18
Uppdaterad 2024-09-08
1
Magisk aioli gjord under 5 minuter med hjälp av en stavmixer smaksatt med basilika och mynta. Mixa, smaka och servera till kött, fisk och vegetariskt
Ingredienser 11
Svårighet: Lätt
5 min

Ingredienser

4 Portioner

Majon

Tillsätt efteråt

Gör så här

  1. 1

    Tillsätt alla ingredienser som ska vara i majonnäs.

  2. 2

    Blanda väl, håll mixerstaven mot botten tills du märker att blandningen börjar tjockna.

  3. 3

    Tillsätt mynta, basilika och Worcestershiresås; mixa tills det är slätt.

  4. 4

    "Smaka av med salt och vitpeppar."

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Aioli med basilika och mynta

Hur lång tid tar det att laga Aioli med basilika och mynta ?

Det tar totalt 5 minuter att laga Aioli med basilika och mynta . Förberedelserna tar cirka 2 minuter och tillagningen tar ungefär 4 minuter.

Hur många portioner ger receptet Aioli med basilika och mynta ?

Detta recept ger 4 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Aioli med basilika och mynta glutenfritt?

Aioli med basilika och mynta verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Aioli med basilika och mynta ?

De huvudsakliga ingredienserna i Aioli med basilika och mynta är: Helt ägg, Rapsolja , Sardeller, Citron juice , Sherryvinäger. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Aioli med basilika och mynta ?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Aioli med basilika och mynta håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Aioli med basilika och mynta ?

Aioli med basilika och mynta är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.